Personalni treninzi
2013-07-13 20:47:03
Personalni treninzi

PERSONALNI TRENING je najbolji oblik vezbanja baziran na principu 1 na 1. Sjajan izbor za pocetnike i vezbace koji svoj trening zele podici na visi nivo, a nezaobilazan za sve one koji mesecima vezbaju, a ne postizu zeljene rezultate. Kao najbolje resenje se namece Vas PERSONALNI TRENER. Danas to ne sme biti nikakav tabu, luksuz ili nesto slicno.
Zadatak personalnog trenera je da nakon uvida u Vase pocetno stanje, izradi plan treninga, plan ishrane i da Vas prati tokom celog trenaznog procesa. Konstantnim nadzorom trenera prevazilazite sve potencijalne prepreke u vidu manjka motivisanosti, kreativnosti ili znanja.
Prednost personalnog treninga je to sto se zakazuje kada Vama to odgovara i sto je usmeren ka ostvarivanju ciljeva kao sto su izgradnja misica, sticanje snage, sticanje kondicije, mrsavljenje ,eliminacija celulita, poboljsanje opsteg zdravlja, a prilagodice se i Vasim posebnim zahtevima poput treniranja na bilo kojoj drugoj lokaciji-trening na otvorenom, trcanje u prirodi i slicno.

Podeli sa prijateljima na Facebook-u
Facebook

Kontakt

Bulevar Kralja Aleksandra 312
Zvezdara, Beograd

Telefon: +381 11 242 1768

Radno vreme:
Radni dani: 08h - 23h
Subota: 10h - 20h
Nedelja 10h - 19h

E-mail: info@thegym.rs

Gde se nalazimo?